Enguany
, i per primera vegada al nostre Col·legi, el dia de la revetlla de les Verges
es va fer una bunyolada al pati, a càrrec de les mares dels alumnes de sisè,
amb la finalitat de vendre els bunyols per tal de recaptar doblers pel viatge
d´estudis.
Patates,
moneatos, ous, aigua teba, llevat, un poc de sal i de sucre, i farina són els
ingredients necessaris per a l´elaboració d´una de les postres de la cuina
mallorquina: els bunyols.
Tot
això mesclat amb l´il·lusió de les mares i les mans d´una experta bunyolera, la
padrina d´un alumne, la Sra. Maria
Artigues, donà uns exquisits dolços.
No
pogueren faltar les entregues de clavells a les nines ni tampoc un recull de
serenates a càrrecs dels alumnes.
Des
del Col·legi procuram sempre mantenir les nostres tradicions. Per les
Verges…bunyols!
que chulo
ResponEliminaque be canten perfavor
ResponEliminaNos lo pasamos super bien!! estaban buenísimos!!!
ResponElimina